Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Casco - Biztosítók képes leírás - Autójavítás.tlap.hu
részletek »

Casco - Biztosítók - Autójavítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autojavitas.tlap.hu » Casco - Biztosítók
Keresés
Találatok száma - 7 db
Aegon

Aegon

Az Ön pénztárcájának is megfelelő CASCO biztosítást most percek alatt megkötheti! CASCO kalkulátor programunk segítségével gyorsan és egyszerűen kiszámolhatja, hogy az Ön autójára milyen CASCO csomagokat tudunk kínálni. CASCO ajánlatainkat úgy alakítottuk ki, hogy különböző szolgáltatásokat tartalmazva figyelemmel legyünk anyagi lehetőségeire is. - használt, új és finanszírozott járműre is - CASCO gyermek kedvezmény - CASCO limit kedvezmény - választható csomagok (törés CASCO, lopás CASCO)

Allianz

Allianz

Casco biztosítás. Az Allianz Casco biztosítás személyre szabott megoldást kínál minden gépjármű tulajdonosnak függetlenül attól, hogy töréstől, lopástól vagy elemi károktól tart leginkább. Casco Biztosítás.

Audatex

Audatex

Gépjárművek és motorkerékpárok műszaki vizsgálata, kárszakértése, állapotfelmérése, hiba meghatározása, értékcsökkenés számítás, javítási költség számítás, szakértői vélemény készítés (Audatex és eurotax kalkuláció készítés), valamint a káresemények utáni, javított gépjárművek és motorkerékpárok ellenőrzését is vállaljuk. Továbbá autójának, vagy motor kerékpárnak a baleset utáni értékcsökkenés számolásával is foglalkozunk, amelynek két fajtája van, egyik a forgalmi értékcsökkenés, a másik pedig a műszaki értékcsökkenés. Ezek számolásokat a biztosító társaságok és hitelintézetek részére is elkészítjük.

Autó, gépjármű kárbejelentő oldal

Autó, gépjármű kárbejelentő oldal

A gépjármű flotta kezelésben is előfordul, hogy a flottában lévő járművel kárt okoznak, vagy a gépjármű flotta egyik járművét éri kár. Az autokarbejelentes.hu weboldal a gépjárművel okozott és gépjárműben keletkezett káresemények bejelentési oldala. A kárbejelentést a kárbejelentő is megkapja e-mailben. A bejelentést a kitöltött kék-sárga baleseti bejelentő alapján kell megtenni, majd annak adatait valamint a kárbejelentő által csatolt iratokat továbbítjuk a megfelelő kötelező biztosítóhoz, vagy casco biztosítóhoz. Külföldi károkozó esetén sok esetben problémát jelent annak kiderítése, hogy hol kell bejelenteni a káreseményt. Ilyen esetben az autokarbejelentes.hu segít megkeresni a magyarországi kárrendezési megbízottat, vagy a levelező biztosítót.

Casco Biztosítást Olcsón!

Casco Biztosítást Olcsón!

1984-óta foglalkozom biztosítással. Legyen az lakásbiztosítás, casco, kötelező-biztosítás, baleset biztosítás a Biztosítás a szakterületem. Ügyfeleimet magánszemélyek, valamint kis és középvállalkozók alkotják. Kifejezetten igényfelmérés alapján dolgozom, nem sózok Önre használhatatlan, drága, felesleges termékeket! Ár-minőség arányban keresem a legmegfelelőbb megoldást, ebben valamennyi biztosítótársaság szakemberei segítségemre vannak. Szerződéseiket karban tartom, évente felülvizsgálom és aktualizálom. Azért választottam az alkusz pozíciót szakmán belül, mert így több biztosítótársaság termék kínálatából tudom kiválasztani a legmegfelelőbbet ügyfeleim részére. Nem mindegy, hogy azonos feltételekkel milyen árban tudom nyújtani a megfelelő védelmet, az alkusz alkudik- Önnek, Önért.

Genertel

Genertel

Casco információk Miért érdemes casco biztosítását a Genertelnél megkötnie? Számos érvünk van! Casco biztosítás díjszámítás - A kedvezményes díjak magasabb minőségű szolgáltatási tartalommal párosulnak. - Egyszerű, és gyors ügyintézés interneten és telefonon kötésre és kárügyintézésre egyaránt - A Genertel casco finanszírozott autókra is megköthető! Most még előnyösebben köthet a Genertelnél casco biztosítást! - Elengedjük az autóján megtalálható egyes extrák (automata sebességváltó, xenon lámpa, könnyűfém keréktárcsa, dobozos felépítmény) miatt felszámítandó összes kiegészítő díjat - A fentieken túl rendkívüli akciónk keretében most további 10% kedvezményt adunk. - Amennyiben meglévő biztosítása mellé köti meg a Genertel Casco biztosítást, vagy most együtt-köti kötelezőjével, akkor 15%-os többszerződéses kedvezményt adunk!

UNION Biztosító

UNION Biztosító

A casco biztosítások kötésével elejét veheti a jövőbeli, súlyos költségeknek. Bármennyire is óvjuk új vagy használt gépjárművünket, a baj pillanatok alatt, tőlünk függetlenül is bekövetkezhet. Az Union Biztosító biztosítása kiterjed törés, lopás és elemi károkra egyaránt. Gyors és rugalmas casco biztosítás pár perc alatt, széles körű ügyintézés, rugalmas ajánlatok. A kalkulátor segítségével pedig megtalálhatja az Ön számára legmegfelelőbb ajánlatokat, így széles körű védelmet alakíthat ki. Az Union-24 casco biztosításával minden káreseményre felkészülhet.

Tuti menü