Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karosszériajavítás - Bp., képes leírás - Autójavítás.tlap.hu
részletek »

Karosszériajavítás - Bp., - Autójavítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autojavitas.tlap.hu » Karosszériajavítás - Bp.,
Keresés
Találatok száma - 34 db
Autójavítás Karosszériajavítás Fényezés

Autójavítás Karosszériajavítás Fényezés

Szervizünkben a gépkocsik számára teljes körű szervizt biztosítunk. Garanciális és más munkákat korszerű berendezésekkel felszerelt több gépkocsi állásos műhelyükben végzik el munkatársaink. - Haszon- és gépjárművek szervizelése, karbantartása - Vizsgára felkészítés - Minden típusú személy- és kisteherautók alkatrészbeszerzése Profi csapat, garantált minőség, kulturált környezet. Erről szól a MOLTIM Kft. több éve tartó sikertörténete.

Autóüveg javítása akár külső helyszínen

Autóüveg javítása akár külső helyszínen

Cégünk autóüveg cserélését vállalja akár külső helyszínen is Budapesten belül.Cégünk szolgáltatásaként akár önrész nélkül is autóüveg cserét vehet igénybe. CASCO biztosítási ügyintézéssel is vállaljuk az autóüveg cseréket. Jelenleg kapcsolatba állunk több biztosítóval is, így a szélvédőcserének illetve szélvédőjavításnak semmi akadálya. A beépített autóüvegekre ráadásul a megtett km-től függetlenül 6 havi garanciát vállalunk. A kőfelverődések javítására élettartam garancia jár. Budapesten helyszíni autóüvegezést vállalunk, külső helyszíneken, akár otthonánál vagy munkahelyén is. Kb. 1 órán belül új autóüveg tulajdonosa lesz. Az autóüveg elkészítésének technikája igen érdekes művelet. Egy alapüveg elkészítésével kezdődik. Szilíciumban gazdag anyagokból hozható létre (homok, szóda, nátriumszulfát, mészkő és dolomitliszt, bórsav stb.) Az üveg ezen anyagok olvadékának túlhűtésénél keletkező szilárd anyag. Azonban egy megfordítható folyamatról van szó, mely kulcsfontosságú a környezetvédelmet illetően. Az autóüveg gyártása egy igen precíz és pontos szaktudást igénylő munkafolyamat.

Car-Szakértő Autó Szervíz Kft.

Car-Szakértő Autó Szervíz Kft.

Tiszteletem! Cégünk vállalja személy és kis teher gépjárművek teljes körű javítását, biztosítási ügyintézését, vizsgáztatását. Amennyiben csak alkatrészekre lenne szüksége, úgy honlapunkon keresztül rendelést adhat le nekünk és megszerezzük a kívánt alkatrészeket. Autómentőnk a nap 24órájában, a hét minden napján áll rendelkezésükre.

EuroGé - Karosszéria javítás

EuroGé - Karosszéria javítás

Kft-nket 1989-ben alapítottuk, azzal a céllal, hogy az autójavító szakmában tanult és szerzett széleskörű tapasztalatainkat kamatoztassuk, a magánautósok és nagyobb kocsiparkot üzemeltető cégek érdekében. KFT-nk családi vállalkozás Az élet és a mindenkori nagy odafigyeléssel járó jó szakmai munka ügyfélkörünket egyre bővítette, s ez a körülmény nagyobb javító-kapacitás megteremtését tette szükségessé. Ezért szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük. A folyamatos fejlődéssel elértük, hogy nagyobb gépjármű üzemeltetőket is ki tudunk elégíteni az elvárható legmagasabb műszaki színvonalon.

Honda Szallerbeck - Karosszéria javítás, Fényezés, Szerviz

Honda Szallerbeck - Karosszéria javítás, Fényezés, Szerviz

Honda Szallerbeck márkaképviselet és márkaszerviz. Több mint, 15 éves cégünk mindennel foglalkozik, ami Honda. Honda autók, motorkerékpárok, kisgépek, csónakmotorok forgalmazásával. Teljeskörű biztosítás-ügyintézés, karosszéria javító és fényező műhellyel rendelkezünk. 6+1 állásos szervizműhelyünkben nem Honda tulajdonosokat is szívesen fogadunk.

III. Sak-Ura

III. Sak-Ura

Cégünk 1988-ban alakult Kar.la gmk néven, majd 1994-től mint Sak-Ura karosszéria kft folytatjuk tevékenységünket. Fő profilunk személygépkocsik és kisteherautók szakszer&irc; karosszéria javítása és fényezése, valamint az ezzel kapcsolatos szolgáltatások és ügyek intézése. Tisztában vagyunk azzal , hogy ebben a szakmában mennyire fontos a megbízhatóság és az ügyfelekkel való jó kapcsolat, ezért Ügyfeleinknek lehetőség és igény szerint a javítási idő alatt csereautót biztosítunk és az általunk javított autóra garanciát vállalunk. 1992-től Toyota karosszéria javítóként működünk . Nyolc hónapi auditálást követően 2007. július 19-én Magyarországon elsőként megfeleltünk a Toyota karosszéria- és fényező tevékenységekre vonatkozó európai alapkövetelményeinek, amit Junichi Miasaka úr, a Toyota Motor Hungary elnöke saját kezével hitelesített. Ennek a minősítésnek az elérésével Ügyfeleink igényeit magasabb szinten tudjuk kiszolgálni. Számunkra minden Ügyfél egyedi, ezért a kezdvezmények elbírálása egyénileg történik. Sak-Ura Kft. Karosszéria Szerviz

IV. KJK Autótech. Kft

IV. KJK Autótech. Kft

Műhelyünk szakemberei 20 éves szakmai múlttal és tapasztalattal vállalják törött, sérült, karambolos, személygépkocsik teljes körű karosszéria javítását, biztosítási ügyintézéssel. Javítási munkáinkat gyorsan, szakszerűen, rövid határidőkkel tudjuk vállalni. Gépparkunkat, felszerelésünket folyamatosan fejlesztjük, új technológiákat alkalmazunk, hangsúlyt fektetünk szakembereink folyamatos képzésére. Amennyiben kárát nem biztosító rendezi és kénytelen a javíttatásra saját erőforrásait igénybe venni, cégünk a legjobb ajánlatot készíti el az Ön számára.

IX. Bartos Műhely

IX. Bartos Műhely

Szolgáltatásaink: Személyautók és kisteher gépjárművek karosszéria javítása. Teljes körű biztosítási ügyintézés. Amit nyújtani tudunk: Kisebb karosszériai sérülések javítása. Horpadások, karcolások, horzsolások szakszerű, gyors javítása. Kőfelverődések javítása. Korrodálások, rozsdásodások megelőzése, javítása, vizsgára való felkészítés. Karambolos, balesetet szenvedett járművek karosszéria javítása (elemek kikalapálásával, cseréjével, húzató pados javítással). Hő kamrás fényezés. Szélvédők, ablaküvegek, oldalüvegek cseréje. Optikai tuning alkatrészek szakszerű felszerelése, leszerelése, fényezése (spoiler-ek, kopoltyúk, szárnyak, tükrök, lámpák, díszlécek, neonok stb.). Egyedi karosszériai ötletek megvalósítása, kivitelezése. Flottakezelés, flottajavítás, flottakedvezmények. Bérhúzatás. Políro zás. Autószállítás háztól - házig. Teljeskörű Biztosítási ügyintézés. Gyors, ingyenes árajánlat készítés. ONLINE (fénykép küldésével e-mailen keresztül) árajánlat készítés.

Karosszéria javítás Budapest

Karosszéria javítás Budapest

Közlekedésünk során akarva és akaratlanul deformálódhat, sérülhet az autónk héj szerkezete. Ezek a sérülések az esztétikát és a látványt és nem utolsó sorban a közlekedés biztonságát befolyásolják. Autókarosszéria javítást végzünk felsőfokon, mely további szolgáltatásokkal érhető el úgy mint gépjármű javítás karbantartás,gépjármű kárrendezés, kárfelvétel. autó szerelés, autó alkatrészek értékesítése, beszerelése, gumi szerelés 18.kerület és környékén. Szolgáltatásaink átfogóak és minden gépjárművel kapcsolatos problémára gyors és szakszerű megoldást nyújtanak. Szakembereink végig kísérik a gépjárművét a baleset illetve a mozgásképtelenségtől a fényezés utáni átadásáig melyben biztos lehet, hogy gépjárműve eredeti, szín azonos alkatrészeket és termékeket kap! Hívjon minket ha újra makulátlan, dekoratív autóval szeretne közlekedni!06 20 383 40 46

Hirdetés
Karosszéria lakatos technológiák

Karosszéria lakatos technológiák

Karosszériázásról A-tól Z-ig egy helyen! Sérült karosszéria helyreállítást kíván? Megfelelő útmutatások segítik Önt honlapunkon, mindenre rátalál legyen szó fényezés, karosszérialakatolásról avagy karambolos rongálódások javításáról. Minőségi hozzávalók felhasználásával egyedülálló tervek létrehozásában is segítséget nyújtunk! Megoldások karosszéria ragasztáshoz, fényezéses felújításhoz illetve megismerkedhet egy jól felszerelt lakatosműhely eszközeivel. Várják megkereséseiket az ország legkiválóbb vállalkozói!

Karosszériajavítás Budafokon

Karosszériajavítás Budafokon

Ferbár Sándor vagyok, 40 éves szakmai tapasztalattal rendelkező karosszéria lakatos mester. A mesterfokozatom letétele után első munkahelyem Mátyásföldön, az AFIT szervizben volt. Itt megszerezve a kellő szakmai tapasztalatot, úgy éreztem, hogy saját lábamra állok és vállalkozóként megnyitottam saját műhelyemet. Szakmai hatékonyságomat nagyban befolyásolta egy húzatópad beszerzése, mellyel a karambolos autók visszanyerhetik gyári kinézetüket. Szinte minden típusú autó megfordult már a kezeim között, a legkisebb javításoktól a totálkárig. Teljeskörű biztosítási ügyintézéssel, várom műhelyemben, Budafokon. Forduljon hozzám bizalommal!

Műanyagjavítás Budapest

Műanyagjavítás Budapest

Műanyaghegesztés: Ipari felhasználású műanyag alkatrészek, műanyag szerszámok, műanyag technológiát igénylő eljárások, szerszámok, gépjármű műanyagjavítás, autó lökhárító, motorkerékpár burkolat, háztartási műanyagok hegesztése. Továbbá gépjármű és közlekedési eszközök műanyag felhasználásának javítási eljárásai: autó lökhárító, dobbetét, hűtő, díszrács, hűtőrács, tükör, fényszóró, kilincs, motortér borítás, utastér műanyag alkatrészei.

Opel és Chevrolet szerviz, karosszéria javítás

Opel és Chevrolet szerviz, karosszéria javítás

Cégünk 2006-ban kezdte meg működését, és azóta dinamikusan fejlődik. Jelenleg 200 nm-es műhelyben nyújtjuk szolgáltatásainkat Ttisztelt Ügyfeleink részére. Fő tevékenységi körünkbe tartozik az Opel és Chevrolet gépjárművek és haszongépjárművek teljes körű javítása, de a meg növekedett igények miatt más autótípusok teljes körű javítását is vállaljuk. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink szakmai hozzáértésére és továbbképzésére, folyamatosan figyelve az új technikai megoldásokra műszaki információkra,és a környezetvédelmi előírások betartására. Műhelyünket folyamatosan fejlesztjük célszerszámokkal, diagnosztikai műszerekkel, különböző műhelyberendezésekkel, hogy munkánk jobb minőségű, gyorsabb, és gazdaságosabb legyen, Tisztelt Ügyfeleink igényeinek megfelelően.

Opel Wallis - Karosszéria javítás - Opel szerviz

Opel Wallis - Karosszéria javítás - Opel szerviz

Megsérült autójának a karosszériája? Esetleg ráesett valami a motorháztetőre? Hozza el Opel szervizünkbe, ahol megjavítjuk autója karosszériáját! Karosszéria javítási munkálataink alatt, csereautót is igényelhet a honlapunkon található árakon. További információkért tekintse meg az Opel Wallis honlapját!

X. Győri István - karosszéria javítás, felújítás, átalakítás

X. Győri István - karosszéria javítás, felújítás, átalakítás

Horpadt, korrodált, törött autók, messze van még az autóbontó! Ha a tulajdonosuk úgy kívánja, Győri István bontó helyett inkább megcsinálja! Jöhet a műhelybe felújítandó vagy javítandó, átalakításra váró autó, de akár busz vagy teherautó, a munkákra garancia: megnyugtató. Nem elég ennyi olvasni való? Referencia és több információ a honlapján található..

XI. 4P Car Kft

XI. 4P Car Kft

A Car-Magic szolgáltatásunk /gépjárműveken/ a horpadások fényezés nélküli eltávolítását jelenti, mely technológiának egyik legfőbb előnye /amellett hogy gyors és olcsó/, hogy nem csökken a jármű értéke = nincs értékcsökkenés. Cégünk elsőként kezdte meg Magyarországon a Car-Magic technológia gyakorlati alkalmazását 1993-ban, miután megvásárolta ezt a valóban csodálatos amerikai technológiát. Azóta az ajtórányitások, a benyomódások, a jég által okozott horpadások, kisebb beletolatások javítását ott, ahol a fényezés nem sérült ezzel a technológiával végezzük, és ma már elmondhatjuk, hogy nem kezdők vagyunk a szakmában. Több ezer új és használt horpadt, jégkáros, dió-, gesztenyehullás által okozott sérülést tudunk magunk mögött, ügyfeleink teljes megelégedése mellett. A törött, sérült autók esetén is, mint egy hagyományos lakatos-fényező műhely, sok esetben váltjuk ki a durva, időigényes lakatos munkát ezzel a csodálatos Car-Magic technológiával. Egy-egy kisebb horpadás javítása megvárható, a jégvert autók javítását igyekszünk 1 nap alatt elvégezni.

XI. Autókarosszéria javítás

XI. Autókarosszéria javítás

Szeretettel üdvözli Önt Nagy Imre mester. 1968 -óta foglalkozom autó javításal és a hozzá kapcsolódó tevékenységekkel. Profilunk: teljes körű autókarosszéria javítás, karosszéria lakatos és fényezési munkák. Autófényezés, autó javítás munkákat is vállalunk. Üzleti filozófiánk: Magas szakmai színvonalon, minőségi anyagokkal és Rövid határidővel dolgozunk. Több mint 30 autó egyidejű javítására vagyunk felkészülve. Flották javítását is vállaljuk! Nagy Imre mestert elérhetősége 06-30-944-90-71 számon

Tuti menü