Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Karosszériajavítás - Vidék képes leírás - Autójavítás.tlap.hu
részletek »

Karosszériajavítás - Vidék - Autójavítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autojavitas.tlap.hu » Karosszériajavítás - Vidék
Keresés
Találatok száma - 18 db
Ajka - Endrődy És Fia Kft

Ajka - Endrődy És Fia Kft

Cégünk 1986-ban másodállású vállalkozásként indult. 1993-óta főállású vállalkozásként folytattuk a tevékenységet. Folyamatosan bővülő profilunk miatt az eredeti műhelyt hamarosan kinőttük. 1998-ban költöztünk a jelenlegi telephelyre, ahol már, mint Kft. Működünk tovább. Jelenleg 6 fő alkalmazottal dolgozunk. A Telephelyen egy férőhelyes kézi mosó, és négy férőhelyes műhely áll rendelkezésre.

Arnót - Car-Rep

Arnót - Car-Rep

Cégünk nagyvállalatoknak, alapvetően márkaszervizeknek, autóházaknak, biztosító társaságoknak, autót gyártóknak, szállító vállalatoknak javít Európa szerte jégkáros autókat egy speciális technológiával, amely lehetővé teszi, hogy a sérülés függvényében ne kelljen e járműveket újra fényezni. Teszi mindezt a legnagyobb Biztosító Társaságok elismerésével, támogatásával. Amennyiben az Ön cégénél tárolt autók vagy az ügyfélkörének autói jégeső által okozott sérülést szenvedtek el, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot és mi az utolsó sérült autó megjavításáig tapasztalt partnerként támogatjuk Önt, Önnél, az Ön telephelyén! Rutinos munkatársaink révén gazdaságos javítási alternatívát kínálunk, amely egyben költségkímélő, modern, nagyon gyors, környezetbarát és márkafüggetlen! Kedves Cégtulajdonos, Kedves Műszaki Vezető! Gondolja el milyen értékcsökkenést szenved el az az új eladásra váró gépjármű, amit hagyományos technológiával javítanak meg egy jégeső okozta horpadásos sérülés után. Kalapálás, hegesztett elemek cseréje kittelés, fényezés - durva beavatkozás és legjobb esetben is egy hetes munka.

Autó Egyed Bt., Vasalja

Autó Egyed Bt., Vasalja

A közúti forgalomban közlekedő járművekkel sajnos előfordulnak olyan esetek, amikor az autó külseje sérül. Koccanás, komolyabb ütközés, vagy kavicsfelverődés. Ha ilyenkor a hiba nincs gyorsan és szakszerűen javítva, az további bosszúságot okozhat, hiszen a fém alkatrészek korrodálódnak, a szélvédő sérülései pedig a vezetés közbeni kilátást akadályozzák. Műhelyünkben vállaljuk a karosszéria elemek egyengetését és javítását, szükség esetén az elemek cseréjét. A műanyag alkatrészeket javítható sérüléseknél szükség esetén műanyaghegesztéssel javítjuk. Black Hawk típusú húzópadunk segítségével gépjárművét újhoz közeli állapotba tudjuk helyreállítani. Természetesen a javított karosszéria elemek újrafényezését is elvégezzük, a festékeket (Lechler és Dyna) magunk keverjük, ezzel is gyorsítva a javítás időtartamát.

Autócentrum Szabó Kft. - Lancia

Autócentrum Szabó Kft. - Lancia

Lancia típusú gépjárművek értékesítése, javítása, szervizelése, karosszéria javítása, alkatrészek értékesítése, akciók, kedvezményes árak. mindezt megtalálja Lancia márkakereskedésünkben Érden. szakszerű, gyors, pontos munkavégzéssel állnak kollégáink rendelkezésükre.

Autócentrum Szabó Kft. - Renault

Autócentrum Szabó Kft. - Renault

Renault, Dácia márkaszervíz karosszéria és szervíz. Vállalunk szerviz, karosszéria munkákat, fényezést. Biztosítási ügyintézés (Biztosítókkal, ha kell bankokkal felvesszük a kapcsolatot, Önnek nem kell telefonálnia!) Autócentrum Szabó Kft. - Érd (balatoni út mellett)

Autófényezés

Autófényezés

Korszerű autófényező műhely, sok éves szakmai tapasztalattal állunk leendő és régi ügyfeleink rendelkezésére. Ha autója megrongálódott egy karambolban, mi visszaállítjuk az eredeti állapotába, melyre egy év garanciát is vállalunk. Műhelyünk márkafüggetlen így bármely személygépkocsit vagy kishaszongépjárművet behozhatja hozzánk. Műhelyünk Érden található.

autoglaze

autoglaze

Szolgáltatások: -Autófényezés, polírozás, autókarbantartás -Több évtizedes tapasztalattal rendelkező munkatársak -Pontos, gyors, preciz munkavégzés az erre a célra kialakított szakműhelyben. -Segéd és alapanyag kiskereskedelem -Autófényezési és autókarbantartási alap és segédanyagok forgalmazása -Kiváló minőségű és megfizethető áruk széles választéka. -Forgalmazott márkáink: 3M, PPG, DeBeer, Vaber, Indasa, Impa, NEo , Slem, stb. -Számítógépes színkeverés, spraytöltés -PPG Deltron és DeBeer rendszerekkel való színhű számítógépes színkeverés -A RAL skála szerinti összes árnyalatban -A kikevert szín spraybe töltése megoldott.

Gyál - BE-KA 100

Gyál - BE-KA 100

Cégünk, a BE-KA 100 Szolgáltató Betéti Társaság 1998. decemberében alakult Gyálon. Fő tevékenységünk a gépjárműjavítás, elsősorban a karosszéria munkák (lakatolás, fényezés). Ezen felül szélvédő- és műanyagjavítást, valamint hűtő és klímahűtő javítást is vállalunk. 2004-től biztosítási kárügyintézést is végzünk - szállítástól javításig. A sérült autók szállítását saját autómentőnkkel is meg tudjuk oldani. A javítás idejére csereautót is tudunk biztosítani. Korszerű, jól felszerelt műhelyeinkben egy időben 3-4 gépkocsit tudunk javítani, 3,5 méteres magasságig teherautók, kamionok, munkagépek karosszéria munkáit is vállaljuk. A telephelyünkön található műhelyekben többek között 3 tonnás 2 oszlopos csápos emelővel, lézeres huzatópaddal, 10 tonnás dózerrel, 5-10 tonnás nyomatóval, 10 tonnás láncos huzatóval, pontheggesztőgéppel, ívheggesztőgéppel, gáz-oxigén lángheggesztő készülékkel, légtechnikai berendezésekkel, élhajlítóval, stb. dolgozunk. Alvállalkozóként a műanyag alkatrészek, valamint a hűtő-klímahűtők javítását a SAM-TAM Bt-vel végeztetjük, autófényezési munkák egy részére a Montax Bt-vel kötöttünk szerződést.

Ice-Man

Ice-Man

Van autója? Járja körbe alaposan, biztos, hogy talál rajta horpadást. Akár kavicsfelverődés miatt, akár ajtórányitás miatt. Vagy például elverte a jég. Mi ezt Önnek festés nélkül eltávolítjuk. Tudja Ön, hogy mivel járna ennek eltüntetése? -jó festőt kell keresni -le kell mondani az autóról kb. 1 hétig -színeltérés lehet -megnő a festék rétegvastagsága -a legrosszabb pedig ÉRTÉKCSÖKKENÉS lesz A mi módszerünkkel garantáljuk, hogy -kizárt a színeltérés, a festési hiba -Eredeti marad a festés -Nincs értékcsökkenés -Az autóját akár másnap visszakaphatja. Kisebb horpadások esetén 15-45 perc múlva A legfontosabb pedig mindazok ellenére, hogy megszabadult horpadásaitól az, 50-60%-ot spórolhat, mintha lefestetné. A horpadások festés nélküli javítása minden típusú autónál alkalmazható, ha a fényezés nem sérült meg. A javítás menete: Telefonon vagy e-mail-en történt időpont egyeztetés után árajánlatot készítünk, majd visszakapja autóját horpadások nélkül! Ha még nem ismeri módszerünket, biztos, hogy felhúzza szemöldökét, de jöjjön el, és garantálom, hogy a szája is nyitva marad.

Hirdetés
Ice-Man Bt.

Ice-Man Bt.

Cégünk 2000 óta foglalkozik világszerte fényezés nélküli horpadásjavítással, autószalonok, márkakereskedők, autógyárak, autószállítók és magánszemélyek részére. Az alkalmazott ICM technológia széleskörű referenciákkal bír a járműipar területén. Költségkímélő, gyors, precíz, és mindez értékcsökkenés nélkül. MINŐSÉG VALÓS ÁRON ICM javítás arra törekszik, hogy megfeleljen az ügyfél igényeinek. Ahhoz, hogy erősítse pozícióját a piacon, a gépjármű javítását, egységes és átlátható munkafolyamatokkal végzi úgy, hogy a legjobb minőség méltányos áron is történjen. Szakemberek minden alkalmazáshoz. A már működő ICM jégeső javítás egy központi csapat 3 technikussal, ami bővíthető akár 10-15 nemzetközi technikussal. Ezek a szakemberek már bizonyítottak a múltban, és készen állnak nemcsak a kisebb, hanem a nagyszabású munkák, jégkárjavítások végrehajtására.

Karosszériajavítás Debrecenben

Karosszériajavítás Debrecenben

Szervizünk karosszéria javítást, autófényezést és karambolos autók teljes biztosítási ügyintézését vállalja Debrecen területén. Szakképzett munkatársaink állnak szíves rendelkezésére az autófényezéstől kezdve, a karosszériajavítással, karambolos autók szerelésével kapcsolatosan.Karambolos autóknál mindent az eredeti méretben és helyre tudunk visszaállítani. Vállaljuk a biztosítókkal való kapcsolattartást, valamint amennyiben autóját hitel vagy lízing terheli bankjával is felvesszük a kapcsolatot az Ön kényelme érdekében.

M1 Karosszéria Tata

M1 Karosszéria Tata

KAROSSZÉRIA GYORSSZERVIZ Teljeskörű karosszériajavítás és ügyintézés 3000 m?-es területen, 360 m? műhely, 3 beálló, ügyfélparkoló, ügyfélváró, modern technológia. Teljes körű szolgáltatások! Biztosítási ügyintézés, valamennyi típusú gépjármű javítása, alkatrész értékesítés, jogi tanácsadás... KÁRRENDEZÉS Önnek nem kell a káreseményével kapcsolatban egyik biztosítóban sem sorban állnia! Teljes körű biztosítási ügyintézést vállalunk ügyfeleink részére. A nálunk javítandó gépkocsiknál a biztosítási és hitellel terhelt autóknál a banki ügyintézés ingyenes. Vállaljuk törött, sérült, karambolos gépkocsijának teljes körű karosszéria javítását rövid határidőn belül. Lehetőséget biztosítunk gyári, utángyártott és bontott karosszériaelemek beépítésére is, ügyfeleink igénye szerint. Nagy munkatapasztalattal rendelkező, magas szakmai színvonalat képviselő karosszéria lakatos mester gyári technológia szerint hozza rendbe gépjárművét, köszönhetően a korszerűen felszerelt 360 m2-es, 3 állásos lakatosműhelyünknek, melyben található húzatópad, 3,2 t. Hofmann emelő, a legújabb fejlesztésű negatív húzó készülék, ponthegesztő készülék és minden egyéb szükséges speciális berendezés és célszerszám.

Szeghalom - MobilColor

Szeghalom - MobilColor

A vállalkozás 1995-ben kezdte meg működését a karosszéria javító műhely megnyitásával. A következetes és tudatos munkánknak és ügyfeleink igényeihez igazított minőség politikánknak köszönhetően mára már a térség egyik meghatározó autójavító műhelye mellet egy széles termék kínálattal rendelkező műszaki üzletet is létrehoztunk. A vállalkozás tevékenysége két fő profilból áll: -Autó javítás: tevékenységeink: - karosszéria javítás - autó fényezés - számítógépes színkeverés - autóüveg szervíz - autóüveg fóliázás - robogó szervíz - műanyag hegesztés -Műszaki kereskedelem: forgalmazott termékek: - robogók - motorkerékpárok - bukósisakok - elektromos kerékpárok - kerékpárok - robogó és motorkerékpár alkatrészek - kerékpár alkatrészek - elektromos kerékpár alkatrészek - kerti gépek és alkatrészeik - szélvédőüvegek, karosszériaelemek - autóalkatrészek - autó felszerelések - optikai tuning alkatrészek - autó hifi termékek - elektromos kéziszerszámok - fitness és sport eszközök - és még nagyon sok autós, motoros, - kerékpáros és műszaki termék.

Székesfehérvár - Lene2002

Székesfehérvár - Lene2002

Lene 2002 Bt. Lencsés Zoltán karosszérialakatos vagyok, mestervizsgával 2003 óta rendelkezem. Sokévi tapasztalattal, referenciákkal és megalakulásunk óta szilárd anyagi háttérrel 2002-ben önálló vállalkozást indítottunk, ami jelenleg 4 fő gyakorlott, szakképzett karosszérialakatossal, 2 fő fényezővel és egy motorszerelő szakemberrel működik. Kezdetben csak sérült, karambolos, törött autók javítását vállaltuk, ez azonban bővült a károsult autók teljes körű ügyintézésével, majd 2007-ben a horpadás és jégkáros autók fényezés nélküli javítására új helyiséggel bővültünk, valamint elindult a motorszerviz, ahol motorkerékpárok javítása és szervizelése történik. Célunk, hogy ügyfeleink megelégedetten távozzanak, ezáltal hosszútávú kapcsolatot tudjunk kialakítani velük. Szolgáltatásaink magas színvonala garancia munkánkra és mind minőségben, mind árban a lehető legjobban próbáljuk nyújtani ügyfeleinknek.

Szigetszentmiklós - Bucsi

Szigetszentmiklós - Bucsi

A Bucsi Autójavító kft.-t 1998-ban alapítottuk. A vállalkozás közel negyed évszázada, 1987.- tól foglalkozik autójavítással. Már a kezdet kezdetén felismertük, hogy a karosszériajavítást célszerű kiváló eszközökkel és minőségi alkatrészekkel végezni. Ennek köszönhetően az ügyfélkör rendkívül gyorsan bővült, immáron 1000 autó készül el évente a Bucsi Autójavító berkein belül kiváló minőségben. A forgalom növekedésével összhangban további fejlesztéseket valósítottunk meg.1998-ban a 12 beállásos 700 nm műhelycsarnok felépítését a hozzá tartózó iroda és ügyfélváróval, valamint a műhely egész területére kiterjedő biztonsági kamerarendszerrel. Cégünk a ma futó összes autótípust a gyári technológiával javítja és szervizeli. Kiváló minőségben végzünk automataváltó javításokat és felújításokat. Az ország szinte valamennyi biztosítótársaságával van javítási szerződésünk,így önnek sokkal gyorsabb és gördülékenyebb a karambolos gépjárművek ügyintézése. A cég jelenleg 19 kiváló szakemberből áll, akik készséggel állnak rendelkezésükre.

Tápiószentgyörgy - Czigler

Tápiószentgyörgy - Czigler

Karosszéria javítás Tápiógyörgyén? Részben igen,részben nem. Üdvözlöm Czigler Zoltán vagyok. Ez a honlap azzal a céllal készült,hogy felmérjem,mennyire van kereslet egy karosszéria javító mühelyre Tápiógyörgyén. 13. éve vagyok a szakmában és szeretnék egy mühelyt nyitni Tápiógyörgyén. Egy vállalkozás igen sok pénzbe kerül ezért gondoltam,hogy el˜sz˜r felmérem az igényét ennek a tevékenységnek és pozitív visszajelzés esetén belevágok. Természetesen addig is vállalom törött,totálkárosnak hitt szgk. javítását. A gk.-t Budapestre szállítom és javítom. - Teljeskörˆ biztosítási ügyintézés - Korrekt,gyors munkavégzés - Esetenként restaurálás HOT-ROD építés Amennyiben felkeltettem érdekl˜dését és gk-ja javításra szorúl forduljon hozzám bizalommal.

Teljeskörű márkafüggetlen autójavítás - Szolnok

Teljeskörű márkafüggetlen autójavítás - Szolnok

Cégünk 1996 óta foglalkozik karosszériajavítással, autófényezéssel. Márkafüggetlen szervizünk vállalja személygépkocsik, tehergépkocsi és buszok javítását is. Minden biztósítóvel napi kapcsolatban állunk, így az ügyfél nincs más dolga, csak megbízni cégünket a javítással. Ezután ügyfelünknek annyi dolga van, hogy átvegye a hibátlan állapotban lévő autóját. Főbb partnereink közé sorolható a Szolnoki Rendőkapitányság, illetve a Magyar Posta. Szakembereink tudásával, gyors és precíz munkájával várjuk leendő ügyfeleinket.

Tuti menü