Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Országos Hálózat képes leírás - Autójavítás.tlap.hu
részletek »

Országos Hálózat - Autójavítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autojavitas.tlap.hu » Országos Hálózat
Keresés
Találatok száma - 22 db
AD Autószervízek

AD Autószervízek

Ön az AD autószerviz hálózat magyarországi képviseletének honlapját kereste fel. Ha Önnek megbízható autóra van szüksége utazásaihoz, az autójavítást illetve autó szervizelést bízza az AD autószerviz hálózat profi szakembereire, közlekedjen Magyarországon, vagy más európai országban. Az AD autószerviz hálózat a nemzetközi és hazai autótulajdonosok illetve gépkocsi vezetők igényeinek megfelően, az autójavítás és autószerviz területén folyamatosan bővíti szolgáltatásait.

Auto Check Center

Auto Check Center

Auto Check Center, a profi szervizem! Az Auto Check Center hálózat tagjai mind független műhelyek, melyek az alábbi elveket követik: ügyfélbarát szolgáltatás, melyet kompetencia, szaktanácsadás, gyorsaság és komolyság jellemez - mindez korrekt árakon. Ez az új autótípusok esetében is érvényes, mivel csapatunk a gyakori képzéseknek köszönhetően mindig naprakész tudással rendelkezik a legújabb technikai megoldásoknál is. Abban mindig bízhat, hogy javítás vagy ellenőrzés esetén az Ön autója mindig jó kezekben van. A biztonság és a kényelem fontos tényezők az Ön számára. Mindig a legjobbaknál végeztesse el a javításait! Nálunk az ügyfél igénye a legfontosabb szempont. Ezért a szolgáltatások széles skáláját ajánljuk Önnek. Nálunk a szakmai kompetenciát az egyénre szabott tanácsadás teszi egyedivé. A munka megkezdése előtt minden esetben megbeszéljük Önnel a szükséges munkálatokat. Szakképzett csapatunk mindent megtesz az Ön autójáért. Mindig gyorsan és az igényeinek megfelelően tesszük a dolgunkat. Számunkra mindig fontos szempont a magas színvonalú szolgáltatás versenyképes áron. Meggyőződésünk, hogy ez feltétlenül szükséges ahhoz, hogy kapcsolatunk hosszú távú legyen.

Autó és gépjármű kárbejelenési oldal

Autó és gépjármű kárbejelenési oldal

A gépjármű kárbejelentő lap a KGFB és casco károk online bejelentésére szolgál. Az autó kárbejelentést a rendszer a magyarországi kötelező és casco biztosítókhoz továbbítja. A kárbejelentő lapot a közlekedési baleset helyszínén a károsult és a károkozó által kitöltött kék-sárga baleseti bejelentő alapján kell kitölteni. Az autókárbejelentés.hu segít megtalálni a külföldi károkozó biztosítójának magyarországi levelező partnert, ha szükséges. Az autókárbejelentés.hu oldalon hasznos információkat olvashat a gépjármű kárbejelentés határidejéről, a kárbejelentés és kárrendezés menetéről is. Fontos tudnivalókat ismerhet meg arról is, hogy mit tegyen egy közlekedési baleset bekövetkezte után és hogy hogyan töltse ki a kék-sárga európai baleseti bejelentő nyomtatványt.

Autófelvásárlás - Gépjármű felvásárlás

Autófelvásárlás - Gépjármű felvásárlás

Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket. Cégünk 15 éve foglalkozik személygépjárművek, kisteherautók, sérült-autók, hibás, motorhibás autók, üzemképtelen autók, céges flották, motorok, lejárt vizsgás autók, hiteles autók, készpénzes felvásárlásával.

Autoit - A szerelő gondoskodás

Autoit - A szerelő gondoskodás

Szervizeink megbízható szolgáltatással, minőségi alkatrészek beszerelésével, egységes megjelenésükkel és korrekt áraikkal várják Önöket az ország számos pontján. Járműjavítóink függetlenségüket megtartva, egy nemzetközi hálózatba integrálódva, ám a helyi igényekhez igazodva biztosítják Önnek a gondtalan autózás örömét. Amennyiben autója kikerült a garanciális időszakból, de Önnek mégis fontos a szakszerű, megbízható, komoly háttérrel rendelkező, korrekt árú szervizelés, keresse fel az Önhöz legközelebbi AutoFit szervizt!

Autoshock, az autós közösség

Autoshock, az autós közösség

Magyar autós közösségi portál, mely számos szolgáltatással igyekszik kiszolgálni az autósok és az autókkal szimpatizánsok igényeit. Ezek közül a legnépszerűbbek a következők: online fogyasztás monitor, melyen nyomon követhető az autó átlag fogyasztása. Online szervízkönyv, melyen tárolhatjuk teendőinket és figyelmeztet bennünket, ha kérjük. Közösségi szolgáltatások, mint az ismerősnek/kedvencnek jelölés, kommentelés, fórum, chat. Apróhirdetés/járműhirdetés feladás és keresés. Útitárskereső, mely segítségével utast illetve járművet találhatunk. Infotár, mely tartalmaz több ezer autós információt. A véleményvadász modul releváns képet ad a felhasználók saját autóinak megítéléséről. A legújabb hírek segítségével aktuális információkhoz juthatnak a látogatók az autós világot illetően. Az oldal egy olyan közösség kialakítása, mely egymást segítve jut előre.

BG Tech Kft.

BG Tech Kft.

BG Tech Kft. Vállalkozásunk 2004-es megalakulása óta a járműjavítási háttériparban tevékenykedik. Professzionális termékeink és megoldásaink segítséget nyújtanak az autószervizeknek és flottáknak a gépjárművek javításában ill. üzemeltetésének segítésében, üzembiztonságának fokozásában. Az általunk forgalmazott BG termékeket a magas minősége, kifinomult megoldásai piacvezetővé tették a motorok karbonmentesítésében, a motorok üzem közbeni lerakódásainak és szennyeződések hatékony eltávolításának területén. Ezen technológiák segítségével megszüntethetők a gépjárművek üzeme közbeni, nehezen behatárolható hibák, például a rángatás, leállás, teljesítményvesztés, magas emisszió, túlfogyasztás. Termékeinket neves autógyártók is elismerik, ajánlják szervizeiknek. Technológiák: -Díze l és benzinüzemű szívórendszer tisztítás -Dízel és benzinüzemű üzemanyagrendszer tisztítás -Folytószelep tisztítás -Légtömegmérő tisztítás -Olajrendszer tisztítás és karbantartás -Automata sebességváltó tisztítás és karbantartás -Szervokormány tisztítás és karbantartás -Hűtőrendszer tisztítás és tömítés

CitySzervíz

CitySzervíz

A City Szerviz márkafüggetlen autószerviz hálózat magyarországi működtetője, ezáltal a www.cityszerviz.hu web oldal üzemeltetője, valamint a City Szerviz/City Service jogok tulajdonosa a City Service Franchise Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Használt autó felvásárlás

Használt autó felvásárlás

Használt és teljesen új autók óriási kínálata, alacsony árakon, az A111 Autó Kft. jóvoltából. Ők készpénzért, akár már az eladási igény bejelentése napján megvásárolják az adott gépjárművet, ha a papírok megfelelnek a követelményeknek. A felvásárolt autókat kifogástalan állapotba hozzák és újra eladják, ezáltal, bár használtan, de szinte egy új autót vásárol a vevő. Akár 17 éves gépkocsit is megvásárolnak, kedvező árakon. Telephelyük a XXII. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Hirdetés
Láncok minden típushoz

Láncok minden típushoz

Webáruházunkban forgó alkatrészekhez, hajtáshoz és karbantartáshoz szükséges kiegészítőket talál. Vásárolható nálunk többek között csapágy, ehhez való golyó, lánc, kerék és szíj is; de pneumatikus szerkezetekhez is tartunk kiegészítőket. A nálunk vásárolt termékek házhoz szállításáról is gondoskodunk, nehéz csomagok esetén saját magunk szállítjuk ki rendelését. Az ország több pontján személyesen is átveheti termékeinket: budapesti, debreceni, zalaegerszegi és kecskeméti üzletünkben is várjuk szeretettel.

Limo bérlés / Limuzin bérlés

Limo bérlés / Limuzin bérlés

Egyedi luxus limuzin bérlés igényes embereknek. Hazánkban egyedüli és kiemelkedően magas színvonalú limuzin kölcsönzés, bérlés, igényes eseményekre, neves alkalmakra, amikhez a teljes Hummer családot elérhetővé tettük, mindezt kiegészítve egy EXCALIBUR LIMOVAL, mely valódi ritkaság még Amerikában is, így a legnevesebb sztárkínálat közül válogathat, melyek egyikével felejthetetlen élményekkel lehet gazdagabb. Ha csúcsminőségre vágyik, próbálja ki szolgáltatásunkat, hogy megbecsült törzsvendégünk legyen, akiknek VIP ajándékokkal szokásunk kedveskedni.

Magyar Autóklub

Magyar Autóklub

Országos Segélyszolgálat A Magyar Autóklub Országos Segélyszolgálata a nap 24 órájában, az ország egész területén áll a bajbajutott autósok rendelkezésére városban és országúton egyaránt. Korszerű informatikai eszközökkel rendelkező diszpécser központunk és megfelelően átgondolt területi eloszlásunk biztosítja az Ön részére a legrövidebb időn belül történő kiérkezésünket. Sárga angyalaink 80 db korszerűen felszerelt segélyszolgálati gépkocsival igyekeznek a legmagasabb technikai színvonalon segítséget nyújtani Önnek, és megpróbálják még a helyszínen helyreállítani járműve menetkészségét; szükség esetén a járművet a legközelebbi szervizbe, vagy az Ön által igényelt helyszínre szállítják. Bajba jutott autójával, de nem tagja az Autóklubnak? Hívjon bátran és a kiérkező "Sárga angyalnál" a helyszíni belépési lehetőséggel élve egy évre kiválthatja tagságát, mely számtalan egyéb kedvezményes Autóklub szolgáltatás igénybevételére is lehetőséget nyújt! Diszpécser központunkban a nap 24 órájában fogadjuk a 188 -as segélyhívószámon (bármilyen telefonhálózatról) a segélykéréseket.

NorAutó

NorAutó

Norauto Magyarországon A Norauto-központok Budapesten (Soroksáron, Csömörön, Dunakeszin) és Székesfehérváron nyíltak meg, az Auchan kereskedelmi zónájában, mintegy 1200-1660 m&p2;-en. Autófelszerelés-, alkatrész áruház A 650-750 m&p2;-es üzlet több mint 7500 terméket és szolgáltatást kínál, melyeket az alábbi kategóriákba sorolhatunk: -Szállító eszközök -Komfort, biztonság -Tuning -Audió, multimédia, navigáció -Alkatrészek -Karbantartás -Gumiabroncsok Hol vagyunk jelen A Norauto több mint 300 autóközponttal rendelkező autóalkatrész-, autófelszerelés áruházból és márkafüggetlen szervizből álló nemzetközi hálózat. Márkafüggetlen szerviz A 9-12 beállóból álló szervizben szakképzett autószerelők biztosítják a több mint 85-féle szolgáltatás zavartalan ellátását, a járművel kapcsolatos javításokat: gumiabroncs szerelése, alkatrészcsere, járműátvizsgálás, a kényelmet szolgáló felszerelések beszerelése, úgy, mint: autórádió, hangszóró, DVD vagy csomagtartó. A szervizszolgáltatások előzetes időpont-egyeztetés után vagy anélkül is igénybe vehetők. Miért érdemes minket választani?

Nyárigumi tanácsadó

Nyárigumi tanácsadó

Gumiabroncs tanácsadó weboldal. Minden fontos információ megtalálható oldalunkon gumiabroncsaikról. Látogasson meg és tudjon meg többet a gumiaroncsokról. Ne hadja, hogy átverjék, informálódjon, legyen Ön is szakértő.Ön tudja mi a külömbség a téli ésa nyári gumik között? Mi elmondjuk Önnek.

Olajdokk (Vácszentlászló)

Olajdokk (Vácszentlászló)

Kenőanyagok, motorolajak széles választéka. Rendelkezésünkre áll az AGIP, az ESSO,a MOBIL, a CASTROL és a WÜRT teljes kínálata. Emellett természetesen bármilyen kenő- és segédanyag igény szerint rendelhető. A megrendelt árut, a megrendelés időpontjától számítva 2-5 munkanapon belül szállítjuk.

Országos szervizkereső

Országos szervizkereső

Olyan országos szervizkereső, melyben az autószerviz kiválasztás után egy adatlap elküldésével konkrét és pontos autójavítási illetve alkatrész ajánlat kérhető! Szervizeink listáját folyamatosan bővítjük és ellenőrizzük szolgáltatásuk minőségét is. Valamint regisztrált felhasználóink az okmánylejárat figyelmeztetésen kívül vezethetik autójuk szervizkönyvét online!

Pannon Garancia

Pannon Garancia

A Rendszeres és szakszerű gondoskodás autójának! Lejárt a gyári garanciája és a meghibásodott gépjárműjének javítása anyagi gondot okoz? Mi lenne ha autója karbantartásáért előre kalkulálható fix költséget kellene fizetnie? Nincs több váratlan meglepetés ha a Pannon Garanciát választja! Szakértőink a gépjárművön teljeskörű állapotfelmérést végeznek, ezáltal Ön pontos tájékoztatást kap a jármű jelenlegi állapotáról, mely segítséget nyújt a vásárlásnál a jó döntéshozatalban. Ügyfeleink 6, illetve 12 hónapos garanciális szerződéssel autózhatnak és lehetőségük van többféle garanciális csomag közül választani. A Pannon Garancia hozzásegíti Önt, hogy gépjárművének javítását szerződés szerint átvállaljuk. Üzemképtelen járművét a legközelebbi szerződött szervízpartnerünkhöz beszállítjuk, vagy az Ön válaszott szervízbe szállítja. Amennyiben gépjárműve üzemképes, úgy felkeresheti szervizpartnereinket, vagy az Önhöz közeli szervizt egyeztetés után.A Pannon Garancia szervízpartnereit választja akkor a szükséges javítási munkákat a lehető legrövidebb időn belül elvégezzük.

Tuti menü