Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Országos Hálózat képes leírás: Point - StatSzervíi [2. oldal]
részletek »

Országos Hálózat: Point - StatSzervíi [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: autojavitas.tlap.hu » Országos Hálózat
Keresés
Találatok száma - 22 db
Point-s

Point-s

Üdvözöljük a point S hálózat honlapján! Közel 30 point S szervizállomás áll rendelkezésére országszerte, ahol gondoskodunk autója megbízható működéséről, az Ön biztonságáról, kényelméről! Tevékenységeink: gumiabroncs szerelése, javítása, abroncstárolás, futóműbeállítás, olajcsere, egyéb kapcsolódó gyorsszerviz szolgáltatás Amit kínálunk: gumiabroncsok, acél és könnyűfém keréktárcsák, kiegészítők A point S szervizállomások professzionális műhelyek, melyek több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ezért megbízhat hozzáértésünkben. Már itthon is tapasztalhatja előnyét a profi kiszolgálásnak, a széleskörű point S kínálatnak úgy, ahogy azt Európa több országában már 20 éve tehetik az autósok.

Roncsautó felvásárlás országosan

Roncsautó felvásárlás országosan

Eladná régi autóját?Vagy megunta és kivonná a forgalomból? Kérje használat autó felvásárlással foglalkozó cégünk segítségét! Vállaljuk régi, akár roncs autók felvásárlását és forgalomból való kivonását az állapotfelméréstől a papírmunkáig! Ne fáradjon azzal, hogy vevőt keres a régi kocsira! Mi gyorsan, jó áron átvesszük autóját, így Önnek nem kell a hirdetés feladásával, a papírok átírásával, a kocsi bemutatásával fáradnia. Nálunk az első telefonhívástól Ön az első! Autó felvásárlás? Hívjon minket még ma!

Roncsautók felvásárlása, forgalomból kivonása

Roncsautók felvásárlása, forgalomból kivonása

Ami Ön szerint már használhatatlan, nekünk érték lehet! Bízza készpénzes autófelvásárlással foglalkozó cégünkre kiöregedett, hibás gépjárművét, használt autóját! Vállaljuk régi gépjárművek díjmentes, korrekt elszállítását, hivatalos ügyek intézését, a dokumentáció-készítést! Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, ha használtautó felvásárlásról, roncsautó felvásárlásról van szó - kérésé akár házhoz is megyünk és a helyszínen készpénzzel, azonnal fizetünk! Várjuk mielőbbi megkeresését e-mailben és telefonon!

Speedy

Speedy

A Speedy Európa legnagyobb márkafüggetlen autószerviz hálózata. Magyarországon jelenleg 9 szervizünk van, ebbôl 7 Budapesten 2 vidéken. A hét 6 napján várjuk kedves ügyfelünket hétfôtôl péntekig 8-18-ig, szombaton 9-13-ig, akár bejelentkezés nélkül is.

StatSzervíi

StatSzervíi

1. Minden ügyfelünknek kellemes és barátságos környezetet biztosítunk. 2. Mindent megteszünk, hogy szolgáltatásainkkal ügyfeleink bizalmát elnyerjük. 3. Törekszünk arra, hogy mindig a lehető legkedvezőbb áron vállaljuk el az Ön autójának javítását 4. Munkatársaink folyamatos és kötelező továbbképzésével biztosítjuk, hogy minden megrendelőnk a legmagasabb minőségi szolgáltatást kapják. 5. A gyártó előírásai szerint végezzük szerviztevékenységünket. 6. Korszerű műszereket, célszerszámokat használunk a gyors, pontos és hatékony munka érdekében. 7. Pontos árajánlatot készítünk, csak az Ön által jóváhagyott munkákat végezzük el. Ha bármely körülmény megakadályoz minket abban, hogy a vállalt határidőre, és az árajánlatnak megfelelően befejezzük az Ön autójának a javítását, erről haladéktalanul tájékoztatjuk. 8. Részletes számlát adunk. Nálunk, csak a ténylegesen elvégzett munkát és a beépített alkatrészt kell kifizetni. Ellenőrizheti a kicserélt alkatrészeket. A kiszerelt alkatrészek természetesen az Ön tulajdona. Kérésére becsomagolva adjuk át Önnek. 9. Kérésre szaktanácsot adunk a további üzemeltetéssel, és javításokkal kapcsolatban.

Tuti menü