Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerviz - Javítás - Bp., képes leírás - Autójavítás.tlap.hu
részletek »

Szerviz - Javítás - Bp., - Autójavítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autojavitas.tlap.hu » Szerviz - Javítás - Bp.,
Keresés
Találatok száma - 63 db
Alufelni webáruház

Alufelni webáruház

Alufelnik olcsó áron, megbízható online webáruházból. Itt mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A felnik mellett téli és nyári gumik széles választékával találkozhatunk, csak ajánlani tudom mindenkinek. Folyamatosan bővülő kínálatot, az árak és a folyamatos akciók még vonzóbbá teszik. Több alkalommal rendeltem az oldalról, és mindig megbízhatóan megjött a megrendelt áru. Átlátható, könnyen kezelhető webáruház. Csak a pozitív tapasztalataimról tudok beszámolni, innen vásárolok én is.

ATC Nova Kft

ATC Nova Kft

Több, mint 15 éves gyakorlati szervíztapasztalattal, látunk el márkától független, teljeskörű szervízszolgáltatást, minden elektromos rendszerre kiterjedő számítógépes hibakeresést, légkondicionálóval kapcsolatos javításokat, műszaki vizsgáztatást, lakatos és fényezőpartnecégeinken keresztül szakszerű karosszériamunkákat és biztosítási ügyintézést. Amennyiben vesz vagy elad gépkocsit, de természetesen ettől függetlenül is, állunk rendelkezésére 50 és 50 + 1 pontos állapotfelmérési szolgáltatásunkkal. Szervízünk a legmodernebb fejlesztésű autódiagnosztikai felszerlésekkel van felszerelve. Vállaljuk akár nehezen utolérhető hibaforrások feltárását és javítását is. Szükség esetén menetszimulációt tudunk végezni teljesítménymérő padunkon. Minden gépkocsi szellözőrendszerének karbantartása egy igen fontos, ám gyakran teljesen elhanyagolt dolog. Ne bízza a véletlenre az Ön és utasai egészségét! Végeztesse el legalább évente egyszer, de legkésőbb 10.000 kilóméterenként, gépkocsija szellőzőrendszerének fertőtlenítéssel történő tisztítását!

Autó Doki

Autó Doki

Szervizünkben minden márkájú gépkocsi javítását vállaljuk: kérje gyári vagy utángyártott alkatrészek felhasználását, mi a legszigorúbb minőségi szabványok alkalmazásával és szakképzett autószerelők segítségével végezzük a javítá sokat, pénztárcabarát árakon. További szolgáltatásaink: hatósági műszaki vizsgaállomás (19.900 Ft-os akciós áron), gumiszerviz, gumitárolás, autókozmetika (külső-belső autótisztítás, kárpittisztítás, polírozás). Hétfőtől péntekig 7-18 óráig. szombaton 7-13 óráig várjuk a kedves autótulajdonosokat.

Autó szerviz Budapest 11. kerület

Autó szerviz Budapest 11. kerület

Ingyen szállítjuk autóját budapesti szervizünkbe, ahol képzett szakembereink rövid határidővel kedvező áron professzionális eszközökkel szervizelik autóját. Kedvező ár, gyorsaság, professzionalizmus: Saját autómentő trélerrel hozzuk be autóját, így nem kell alvállalkozót megbíznunk. Autóalkatrész szaküzleteinknek köszönhetően kedvező áron, rövid határidővel szerezzük be a szükséges alkatrészt. Az ajánlat Budapest egész területén érvényes. Amennyiben szervizünkben javíttatja autóját, ingyenesen beszállítjuk szervizünkbe. Amennyiben csak szállítást kér, egyedi megállapodás alapján szállítjuk.

Autohock

Autohock

Márka független szervizünk több, mint 10 éve áll szélesköru szolgáltatásaival ügyfeleink rendelkezésére. Fo profilunk a gépjármuvekvek teljes köru szervizelése. Kiemelt figyelmet fordítunk a zöldkártya ügyintézésre. Ennek érdekében nyitvatartási idon belül bármikor, elozetes bejelentkezés nélkül tudjuk fogadni ügyfeleinket. A környezetvédelmi vizsgálat a helyszínen megvárható Munkatársaink szakértelme, beszállítónk gyorsasága és pontossága révén - az ön és Autója igényeit szem elott tartva - folyamatosan, maximálisan megbízható, hatékony szerviz tevékenységet végzünk. Különbözo kedvezményeink által rugalmasan alkalmazkodunk korunk dinamikusan változó elvárásaihoz is (díjtalan hibamegállapítás, a szervíz árában az alkatrészek beszerzési áron történo számbavétele, Castrol termékekkel végzett ingyenes olajcsere). Angol és német nyelvˆ ügyfeleinket is várjuk szeretettel. A Zöldkártya érvényesítésének esedékességéről levélben értesítjük ügyfeleinket.

Autójavítás

Autójavítás

Korrekt javítás végzünk, gyári minőségű alkatrészekkel. Szolgáltatásaink: Fékszerviz,előzetes egyeztetéssel váltózár beszerelés,futóműbeállítás, futóműjavítás, lengéscsillapító és rugócsere, olajcsereszerviz, bosch hibakódolvasás, motorgenerál, gépjármű vizsgára felkészítése és vizsgáztatása, gumiszerelés és kerékkiengyesúlyozás, kipufogó javítása, karbantartás és szerviz dolgok elvégzése generátor és önindító javítás, kuplung javítás, környékbeli gépjárművek mentése, motordiagnosztika, vezérműszíj csere, valamit hall vagy sérti a fülét?MEGOLDJUK!Tájékoztatást ad a műhely helyéről, elérhetőségekről,gyakori javítások árairól. Kidolgozás alatt áll, hogy online kapcsolatot tartsunk ügyfeleinkkel, Pl. meghibásodás esetén tanácsadás a javításról, hiba nagyságáról, stb.

Autójavítás - Szélvédőcsere - Autófényezés

Autójavítás - Szélvédőcsere - Autófényezés

Szeretnénk cégünket, a Lakk-Mix Kft tevékenységét, szolgáltatásait szíves figyelmükbe ajánlani. Cégünk fő tevékenységi köre a sérült járművek teljeskörű javítása, autófényezés és fényezési bérmunkák elvégzése. Gyors, pontos minőségi munkát végzünk. Autófényezés, karosszéria és autójavítás Budapesten.

Autójavítás Budapest 19. kerületében

Autójavítás Budapest 19. kerületében

A Fix autószerviz a XIX. kerületben temérdek szolgáltatással várja a kuncsaftokat! Egy jó példa az autójavításhoz kérhető szolgáltatásokra a kipufogó állapotának felmérése. De az autószerviz ezenfelül vállal még szélvédő cserét is, és gumiabroncsok kereskedésével is foglalkozik. Fontos még, hogy akár a honlapon is kérhet időpontot a 19. kerületi autószervizbe. A Fix minden egyes autójavításos feladatra garanciát ad, ezen felül ingyenes átvizsgálással is szolgál. Az autójavítás hozzáértő kezeket követel. A XIX. kerületben lévő autószerviz pedig ezt kínálja kuncsaftjai részére!

Autószerviz  XVIII. kerület

Autószerviz XVIII. kerület

Közlekedésünk során akarva és akaratlanul deformálódhat, sérülhet az autónk héj szerkezete. Ezek a sérülések az esztétikát és a látványt és nem utolsó sorban a közlekedés biztonságát befolyásolják. Autókarosszéria javítást végzünk felsőfokon, mely további szolgáltatásokkal érhető el úgy mint gépjármű javítás karbantartás,gépjármű kárrendezés, kárfelvétel. autó szerelés, autó alkatrészek értékesítése, beszerelése, gumi szerelés 18.kerület és környékén. Szolgáltatásaink átfogóak és minden gépjárművel kapcsolatos problémára gyors és szakszerű megoldást nyújtanak. Szakembereink végig kísérik a gépjárművét a baleset illetve a mozgásképtelenségtől a fényezés utáni átadásáig melyben biztos lehet, hogy gépjárműve eredeti, szín azonos alkatrészeket és termékeket kap! Hívjon minket ha újra makulátlan, dekoratív autóval szeretne közlekedni!06 20 383 40 46

Hirdetés
Autószerviz Infó

Autószerviz Infó

Autószervizekkel foglalkozó weboldalunk egyszerűen és gyorsan hozzáférhető információs adatbázis, mely segítséget nyújt a legmegfelelőbb szerviz kiválasztásában. Internetes szervizkeresőnk segítséget nyújt kiválasztani a legjobb cégeket, és az igényeknek legmegfelelőbb megoldásokat, hogy az adott cégről minden információ megtalálható legyen. Szerviz Infó adatbázisunk a Magyarországon működő szervizeket autó típusonként tartja nyilván. Az oldalon több mint 30 autótípus szervizei között keresgélhetsz.

Autóüveg javítás

Autóüveg javítás

Hozza hozzánk autóját és 24 órán belül elvégezzük a szükséges javításokat! Az ország minden részén megtalálhatóak partnereink. A megjavított kőfelverősésekre vagy hibákra élettartam garanciát vállalunk! A térképes telephely keresőnek köszönhetően könnyen megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső szélvédőjavító műhelyünket! Válassza a minőséget, válassza Pilkingtont! Regisztráljon online!

Benke Autójavító

Benke Autójavító

Vállalkozásunk 1987-ben alakult. Kis családi vállalkozásként kezdtük, így a mai napig fontos számunkra a bensőséges kapcsolat kialakítása, megtartása ügyfeleinkkel. Elsősorban személy és kisteherautók javításával, szervizelésével foglalkozunk. 1999-től a Robert Bosch Kft szerződéses partnereként folytatjuk tevékenységünket. Rendelkezünk a legmodernebb diagnosztikai műszerekkel és javítási útmutatókkal a diesel- és benzinbefecskendezés, a biztonságtechnika és a komfortelektronika területén. Munkatársaink résztvesznek a Robert Bosch Kft és egyéb szervezetek által rendezett továbbképzéseken, tanfolyamokon, így időben megismerjük a most gyártott autók működését, elektronikus rendszereinek diagnosztizálását, javítását. Célunk gépjárművének megbízható, biztonságos karbantartása, a gyári javítási technológiák betartásával, eredeti minőségű alkatrészek felhasználásával, az ár- érték arány és a megrendelő igényeinek messzemenő figyelembevételével. Cégünk kapcsolatban áll az ország számos alkatrészimportőrével, rajtuk keresztül pedig a gyári beszállítókkal. Bármilyen jellegű észrevételeivel, ajánlataival kérjük keressen fel minket! Köszönjük megtisztelő érdeklődését!

Bongo - BMW-re szakosodott szervíz (Budapest XXII)

Bongo - BMW-re szakosodott szervíz (Budapest XXII)

- BMW-re szakosodott szervizünkben vállaljuk minden típusú BMW gépkocsi teljeskőrű szervizelését a legújabb típusokig. - BMW alkatrészek - bontott és új alkatrészek raktárról és rendelésre a legújabb típusokhoz is! - karosszériajavítás - lakatos műhelyünkben és fényező műhelyünkben a gyári minőség visszaállítását célozzuk meg, a legmodernebb eszközeink segítségével. - elektromos javítás, elektronikai javítások és autóvillamossági szervizelések - futóműszervíz, javítás és diagnosztika - motor diagnosztika, elektronikai programozás - BMW gépkocsik motordiagnosztikája és programozása a legkorszerűbb eszközökkel - karambolos autók javítása, hozzájuk való alkatrészek beszerzése - Teljeskörű Allianz Biztosító kárügyintézés

Calor-Daru

Calor-Daru

Építőgép kölcsönző tevékenységünket 1978-ban a Caloris Ipari Szövetkezet alapította. A szövetkezetből kiválva 1996-ban önálló kft-ként, Calor-Daru Kft. néven folytattuk tovább daruzási tevékenységünket, valamint a gépjárművek környezetvédelmi vizsgálatát. Kollegáink szakképzett, több éves tapasztalattal rendelkező, felkészült munkatársak. Főbb tevékenységi körünk: Autódaruk bérbeadása, (IFA ADK, valamint KATO 16 típ.) Környezetvédelmi felülvizsgálat végzése (diesel, benzin típ.) Autójavítás Hidraulikus emelők-berendezések javítása Fenti tevékenységekkel kapcsolatban állunk szíves rendelkezésükre!

Chevrolet alkatrészek

Chevrolet alkatrészek

Új, vagy használt Daewoo, Chevrolet alkatrészre van szüksége? Jó helyen jár! A XX. kerületben található Daewoo és Chevrolet Autóbontó a két világmárka járműveinek bontásával, és ép alkatrészeinek forgalmazásával foglalkozik. Emellett új alkatrészek beszerzését is vállaljuk! Ha Önnek Chevrolet vagy Daewoo márkájú gépjárműve van, és sürgősen, vagy kedvező áron van szüksége gyári, esetleg utángyártott alkatrészekre, akkor keressen fel minket Budapesti székhelyünkön, gyorsan és szakszerűen segítünk bármilyen alkatrész beszerzésében és beszerelésében! Látogassa meg internetes oldalunkat a részletes információkért, termékeinkért és elérhetőségeinkért!

Csillaghullás Kft. - Autókárpitozás

Csillaghullás Kft. - Autókárpitozás

Profi kárpitosmesterre lenne szüksége, akiben meg tud bízni? Tóth Imre kárpitosmester az autóbőrök és kárpitok készítésére, javítására és tisztítására szakosodott. Bármilyen típusról legyen szó, gyorsan és szakszerűen segít! Tekintse meg internetes oldalunkat a bővebb információkért, valamint elérhetőségeinkért: autokarpitozas.hu webcímen. Új autójánál extraként a gyári bőrkárpit ára akár a milliós nagyságrendet is elérheti, Mi annak az árnak töredékéért vállaljuk. Igény szerint lefestjük bőr könyöklőjét, kijavítjuk a macskakaparások nyomait, lebőrözzük kormányát, kézifékét, váltószoknyáját. Felújítjuk motorülését, autóülését, ülésfűtését.

Damage Kft

Damage Kft

A Damage Kft. 1992-óta foglalkozik gépjármű károk rendezésével és azok teljes körű helyreállításával. Számos kis-, közép- és nagyvállalattal vagyunk munkakapcsolatban, ami referenciát jelent cégünk tevékenységéről. A lehető legmagasabb minőségű munkavégzés érdekében a legkorszerűbb technikákat alkalmazzuk javítóműhelyünkben. Teljes körű kárrendezést biztosítunk a kárfelvételtől, a biztosítokkal való ügyintézésen át a helyreállításig. Megkönnyítve ezzel cégének az időt és energiát, amit a károk rendezésével jár. Fontos szempont, hogy az Ön cégének ez a szolgáltatás nem jár plusz ráfordítással, hiszen az Önnek meglévő biztosítási szerződése alapján történik az elszámolás. A gépjárművek helyreállítása mellett átvállaljuk a dokumentációs és kapcsolattartási terheket is. További előnyt jelent, hogy cégünk kifejezetten a flottakezelésre fókuszál, ezért a márkaszervízek hasonló szolgáltatásához képest gyorsabb és rugalmasabb munkavégzést tudunk biztosítani. Egyedi igényekhez tudjuk alakítani szolgáltatásunkat. Lehetőség van olyan kiegészítő szolgáltatásokra is, amelyet a márkaszervízek nem vagy csak nagyon magas díj ellenében biztosítanak. (szolgáltatásainkról bővebben is tájékozódhat)

Tuti menü